Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

JOHA Smekke, Nature life

Smekke med trykknapp. Økologisk bomullskvalitet som er bløt og elastisk. Søt print på begge sider med økologisk ull som mellomlag.

Les merShow less
kr 59.00
På lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

100% bomull. Oeko-tex 100 merket. Onesize

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 59.00
Smekke med trykknapp. Økologisk bomullskvalitet som er bløt og elastisk. Søt print på begge sider med økologisk ull som mellomlag.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Baggy bukser. Bred ribbekant med bindebånd i midjen. Søt applikation på knærne. Økologisk bomullskvalitet med lycra og ribbet struktur som er deilig og bløt. Ensfarget. 
kr 139.00
Body med lange armer. Trykknapper på den ene skulderen og mellom ben. Økologisk bomullskvalitet som er bløt og elastisk. Søt print med ensfargede kanter. 
kr 1,399.00
NYHET! Perfekt for vår, sommer og høst Supermyk! Resirkulerte materialer 100% bomull mot barnet Forlengbar Vind- og vanntett Pustende Universale selehull Øko-tex sertifisert (18.HCN.38944) Kan brettes ut...
kr 129.00
Body med korte ermer. Trykknapper på den ene skulderen samt mellom ben for en lettere påkledning. En elastisk økologisk bambuskvalitet som er myk og lekker. Perfekt som innerlag. Ensfarget.
kr 99.00
Nyhet! Endelig er løsningen på vognposer som glir ned her. Fester vognposen i vognen Unngå at vognposen glir ned Enkel å feste Kommer i sort og grå Kommer i pakker på to og to
kr 329.00
Universalt regntrekk som passer til både bagdel, sportsdel og triller. Trekket har refleksstriper og inspeksjonsluke. Følger med oppbevaringspose som kan henges på vognen når det ikke er i bruk.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 649.00
Regntøy med jakke og bukse i resirkulert materiale fra Celavi. Regnjakken har et supertøft print med traktor og hetten er avtakbar med trykknapper. Regntøyet har et vannsøyletrykk på 10 000 mm med sveisede sømmer....
kr 179.00
Heldress. Lukkes med glidelås og trykknapp på skulderen. En lett og og elastisk økologisk bomullskvalitet med loddrett rille-mønster som er bløt og lekker. Ensfarget.
kr 139.00
Body med lange armer. Trykknapper på den ene skulderen og mellom ben. Økologisk bomullskvalitet som er bløt og elastisk. Søt print med ensfargede kanter. 
kr 99.00
En klassiker fra Joha. Varme og myke ullsokker i 90% merinoull, 5% polyamid og 5% elastan. Sokkene sitter god på foten både til baby og barn.
kr 119.00
Varm og myk ullhals fra Joha i 100% merinoull. Ullhalsen er ribbestrikket og er god å tøyelig å ha på. En super Joha kvalitet som tåler aktive barn og mange vask. Ullen er sertifisert av Woolmark.
kr 299.00
Hanskene er vanntette og varmfôrede for uteaktiviteter på kalde dager. Mykt fleecefôr og varmende 3M Thinsulate-isolering holder hendene varme og komfortable. Strikk, justerbar borrelås rundt håndleddet og elastisk...
kr 199.00
Deilig ull fra Joha.  Den har myk ull på utsiden og bomull innside. Den er derfor veldig fin for barn med sensitiv hud.  53% ull, 42% organisk bomull, 5% polyamid. 
kr 69.00
Lue med snøring og ørelapper. Dobbelt lag. God passform. Bløt og elastisk økologisk bomullskvalitet som er behagelig å ha på. Ensfarget. 
kr 149.00
Ensfarget regnvott fra Salto med regulerbar strikkbånd rundt håndleddene. Vottene er vind- og vanntette med sveisede sømmer. Materialets vannsøyle er 10 000 mm. Votten er foret med deilig myk fleece. Passer perfekt...

Meny

Innstillinger