Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Axkid Spinkid roterbar med isofix, Granite melange

Axkid Spinkid er en roterbar bilstol som letter hverdagen for deg som forelder. Den komfortable 180 grader rotasjons funksjonen gjør den enkel å håndtere, samtidig som den har de enorme sikkerhetsfordelene ved å sitte bakovervendt. Fra 40-105cm.

Les merShow less
kr 4,999.00
BESTILLINGSVARE 3-10 DAGER
Merke:
Beskrivelse

Enkel 180 grader roterbar bilstol – Med bare én knapp kan du rotere bilstolen mot døren og ha enkel tilgang til barnet når du går inn og ut av bilen.

Spedbarns innlegg – Med det inkluderte innlegget vil selv det minste barnet reise trygt og komfortabelt i Axkid Spinkid.

Justerbar rotasjonsbøyle – den unike fleksibiliteten til rotasjonbøylen muliggjør en enklere installasjon til bilen din og kan tilby ekstra benplass til barnet ditt.

Advanced Sleep Well System – hellingen kan justeres uten å montere stolen på nytt, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte hellingen for barnet ditt, bilen og dine behov.

Enkel hverdagshåndtering med Axkid Spinkid

Den roterbare bilstolen, Axkid Spinkid gjør det enkelt å sikre barnet ditt i bilstolen. Med bare én knapp kan du enkelt snu setet mot døren og få tilgang til barnet ditt. Fleksibiliteten til den roterende bilstolen gjør det ikke bare praktisk å sette barnet inn og ut av bilstolen, det gir deg også som forelder en mer komfortabel posisjon når du spenner barnet i bilstolen. Ytterligere støtte gis med de magnetiske holderne på hver side av bilsetet, som holder selen mens du setter barnet ditt i stolen.

Hvor gammelt må mitt barn være for å bruke Spinkid? Det varierer selvfølgelig fra barn til barn, men med Axkid Spinkid kan du bruke den roterende bilstolen helt fra nyfødt (40 cm) til ca. 4 års alder. Det roterbare bilstolen med sine tilpasningsdyktige funksjoner gjør det enkelt å bruke det til barn i forskjellige aldre og størrelse.

Lær mer om roterbare bilstoler og de vanligste spørsmålene angående roterende bilstoler i denne artikkelen.

Den tilpasningsdyktige roterende bilstolen

Alle barn vokser i forskjellig tempo, og derfor vil en tilpasningsdyktig bilstol, som Axkid Spinkid, imøtekomme barnets spesifikke behov.

Hodestøtten kommer med 12 forskjellige trinn som gjør det veldig praktisk å tilpasse den til barnets lengde. Og med bare én hånd og posisjon for posisjon kan du heve hodestøtten mens barnet vokser. Dette, sammen med Avansert Sov Godt System, gjør det mulig å vinkle setet til 42 grader. Dette gjør Axkid Spinkid til et virkelig flott bakovervendt bilsete som kan brukes fra det minste til det største barnet.

Ekstra benplass er også gitt av den åpne utformingen av rotasjonsbøylen og fleksibiliteten ved at den kan justeres med 7°. Dette hjelper barnet ditt med opptil 14 cm benplass og samtidig muligheten for lettere å tilpasse seg bilen din.

Høyeste komfort for økt sikkerhet

En avgjørende del av sikkerheten er å forbli komfortabel i bilstolen. Axkid Spinkid kommer med et mykt førsteklasses tekstil for barnets maksimale komfort. Spedbarns innlegget er ett tilpasningsdyktige innlegg som gjør det mulig å støtte barnet i den mest komfortable posisjonen og beskytte babyen i den sikreste posisjonen i bilstolen.

Enkelt installasjonssystem

En riktig installasjon er avgjørende for sikkerheten til barnet ditt i tilfelle en ulykke. Det er derfor installasjonen i bare fem enkle trinn for å oppnå en korrekt og sikker installasjon under 30 sekunder. Dette er det vi kaller – et enkelt installasjonssystem.

Det enkle installasjonssystemet på Axkid Spinkid kommer med ISOFIX-armer som er enkle å håndtere. Under installasjonen forlenger du ISOFIX-armene, fester dem til kjøretøyets ISOFIX-fester med bare ett klikk. Bilstolen skyves inntil kjøretøyets seterygg og bilstolen er trygt montert i bilen.

Verdensledende sikkerhetssystem fra Sverige

Axkid Spinkid er utstyrt med en premium sele og sikkerhetssystem fra den svenske teknologileverandøren Holmbergs®. Hvert komponent, gjennom spenne til belte, er testet utover forskrifter for å sikre en overlegen kvalitet og ytelse som utmerker en verdensleder.

Bakovervendt Svensk Sikkerhet

Bakovervendt sikring har vist seg å være opptil fem ganger sikrere sammenlignet med forovervendt, og derfor anbefaler Axkid alltid å la barnet ditt sitte bakovervendt så lenge som mulig. Å sitte i en bakovervendt bilstol reduserer betraktelig kollisjonskreftene som virker på barnets følsomme nakke i tilfelle en ulykke, og du kan være sikker på at barnet ditt sitter i den sikreste retningen – bakovervendt.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 349.00
Forankringsseler til bakovervendt montering når festepunkter mangler, eller når man trenger mer lengde. To stk i hver pakke.
kr 89.00
Solskjerm for bil med UPF 30+ solbeskyttelse med enkle selvklebende design. Enkelt å pakke sammen når de ikke er i bruk. Settet inkluderer to selvklebende solskjermer.
kr 298.00
Med dette speilet fra Fillikid kan du enkelt se barnet ditt.Det har innebygt LED lys som kan slås av og på med medfølgende fjernkontroll. Festes enkelt med stropper til nakkestøtten i bilen.
kr 490.00
En trygg måte å bruke nettbrettet på under kjøring. Det beskytter også bilens sete fra søl og klemmerker, og er enkelt å holde rent. Siden det kan høydejusteres, så passer det alle typer bilseter.  To lommer med...
Joie Signature I-Traver Beltestol 15-36kg, Harbour
-20%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 2,152.00 kr 2,690.00
Joie Signature | I-Traver Fremovervendt barnesete fra 100-150 cm (ca. 4 til 12 år) Montering med 3-punkts bilbelte og eventuelt med ISOFIX Godt merkede belteførere på hodestøtten og seteenheten gjør dette enklere...
kr 498.00
Booster Basic fra Graco er en trygg og fleksibel beltepute for de større barna, som tar liten plass i bilen. Beltestrammingen er tydelig markert med rødt og to kraftige beltehorn holder sikkerhetsbeltet på plass....
kr 299.00
Ipad holder og flere oppbevaringsrom. Lagrer og organiserer bilens nødvendigheter. Lommer med forskjellige størrelser holder store og små gjenstander. Passer til alle biler, montert med to stropper....
kr 598.00
Den er universal og passer de fleste bilstoler og barnevogns bagger.Med en bilstolpose får du lagt selene helt inn mot barnet samtidig som at barnet kan holde varmen.Det er anbefalt å ha bilstolselene så tett inn mot...
kr 649.00
Et tykkere og mer polstret sparketrekk som beskytter bilsetet mot smuss og slitasje. To lagringsrom og holder til iPad eller annet nettbrett. Passer til Bilstoler med og uten ISOFIX. Kan brukes i både frem- og...
kr 7,390.00
Dette er det ultimate setet for ditt voksende barn! Med denne bilstolen kan man ha setet bakovervendt fra fødsel og til barnet er ca. 7 år. Velger dere dette setet reiser dere sikkert! Setet er R129 og i-Size...

Meny

Innstillinger