Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

JOHA Lue, Grey melange

Lue med snøring og ørelapper. Dobbelt lag. God passform. Bløt og elastisk økologisk bomullskvalitet som er behagelig å ha på. Ensfarget. 

Les merShow less
kr 69.00
Størrelse
  • 50
  • 52
På lager
Merke:
Beskrivelse

Oeko-tex 100 merket. 100% bomull

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 69.00
Lue med snøring og ørelapper. Dobbelt lag. God passform. Bløt og elastisk økologisk bomullskvalitet som er behagelig å ha på. Ensfarget. 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
Varm og myk ullhals fra Joha i 100% merinoull. Ullhalsen er ribbestrikket og er god å tøyelig å ha på. En super Joha kvalitet som tåler aktive barn og mange vask. Ullen er sertifisert av Woolmark.
kr 139.00
Varm og myk balaclava i dobbel ull fra Joha. Dekker små ører godt og er tøyelig og god å ha på. Laget av 100% merinoull. En super Joha kvalitet som tåler aktive små og mange vask. Ullen er sertifisert av Woolmark....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 279.00
Myk og lett fleecejakke fra Salto. Perfekt som mellomlag eller for litt ekstra varme på kjølige dager. Finnes også som bukse hvis du ønsker et komplett sett.
kr 149.00
Body med lange ermer. Trykknapper på den ene skulderen samt mellom ben for lettere påkledning. En elastisk økologisk bambuskvalitet som er myk og lekker. Perfekt som innerlag. Ensfarget. 
kr 119.00
Body uten ermer. Trykknapper på den ene skulderen samt mellom ben for lettere påkledning. En elastisk økologisk bambuskvalitet som er myk og lekker. Perfekt som innerlag. Ensfarget. 
kr 249.00
Varme og gode vintervotter med merinoull på utsiden og økologisk bomull på innsiden. Vottene har bred ribb rundt håndlettet som gjør at vottene sitter godt på små hender.  Materiale: Utside 100% ull , innside 97%...
kr 219.00
Votter fra Color Kids er vanntette (10.000mm vannsøyle) og varmfôrede for uteaktiviteter på kalde dager. Mykt fleecefôr og varmende 3M Thinsulate-isolering holder hendene varme og komfortable. Forsterket grep på...
kr 149.00
Ensfarget regnvott fra Salto med regulerbar strikkbånd rundt håndleddene. Vottene er vind- og vanntette med sveisede sømmer. Materialets vannsøyle er 10 000 mm. Votten er foret med deilig myk fleece. Passer perfekt...
kr 199.00
Myk og behagelig fleecebukse fra Salto. Elastisk midje med reguleringsmulighet på innsiden. Kjekke detaljer som lommer i siden og mansjettavlsutning nederst på bena. Perfekt som mellomlag, eller for litt ekstra varme...
kr 229.95
Lekre 2-pk gensere med lange ermer i ulike fargekombinasjoner. Supermykt bomullsmateriale og god kvalitet. God passform og uendelige stylingmuligheter.
kr 179.00
Heldress. Lukkes med glidelås og trykknapp på skulderen. En lett og og elastisk økologisk bomullskvalitet med loddrett rille-mønster som er bløt og lekker. Ensfarget.
kr 249.00
Fin og praktisk regnhatt. Hatten dekker halsen og pannen og har et vannsøyletrykk på 10 000 mm. Passer til regntøy fra Celavi med traktor-print.
kr 99.00
En klassiker fra Joha. Varme og myke ullsokker i 90% merinoull, 5% polyamid og 5% elastan. Sokkene sitter god på foten både til baby og barn.
kr 1,099.00
Imponerende vannsøyletrykk på hele 20.000mm! Denne dressen har praktiske detaljer som avtagbar hette med avtagbar pels og trykknapper, hakebeskyttelse og strikk i hetten, ved håndledd, bukseben og på ryggen -noe som...

Meny

Innstillinger